پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه - علی مامان

پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه

  • شناسه : 40144
  • موضوع :
  • فرمت اصلی : ppt
  • تعداد صفحات : 49
  • حجم فایل : 11.42 مگابایت
قیمت : 23900 تومان
  • در صورت مغایرت با توضیحات
  • از طریق چت انلاین و واتساپ
  • دانلود سریع پس از خرید فایل
  • در هر زمان با چند کلیک سریع

پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه

پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه
 
 
پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه دارای ۴۹ اسلاید بوده که می توانید فهرست و تصاویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را مشاهده نموده و در صورت تمایل اقدام به خرید آن نمایید. از این پاورپوینت می توانید در دروس معماری اسلامی و معماری جهان استفاده نمایید.
ترکیه کشوریست با فرهنگی غنی مردمی اصیل طبیعتی زیبا و متنوع  ترکیه در واقع به عنوان پل ارتباطی شرق و غرب ایفای نقش نموده و ملت ترکیه دائما با فرهنگ های بسیاری در ارتباط بوده است. کشوری است به پایتختی آنکارا که ۹۰درصد آن در قاره آسیا و ۱۰ در صد آن یا همان استانبول در قاره اروپا قرار دارد .این کشور از شرق با ایران ، از شمال به دریای سیاه واز جنوب به مدیترانه و سوریه هم مرز است. دین ۹۹در صد مردم ترکیه اسلام وعمدتا سنی هستند.
 
معماری امپراتوری عثمانی پس از فتح قسطنطنیه:
محمد دوم، سلطان ۲۱ ساله، با تشریفات خاصی از شهر دیدن کرد. او پس از ورود به کلیسای ایا صوفیه اعلام کرد که اینجا باید به یک مسجد جامع (به ترکی جامی) تبدیل شود و از این پس، این شهر پایتخت او خواهد بود. توجه اصلی او به بازسازی و بازپردازی اقتصادی شهر و افزایش جمعیت آن معطوف شد. با اینکه نام این شهر همچنان در اسناد رسمی عثمانی و روی سکه ها با نام عربی، فارسی وترکی قسطنطنیه (شهر کنستانتین) می آمد ولی عموم مردم آن را استامبول نامیدند.
 
فهرست:
پیشینه تاریخی ترکیه
موقعیت جغرافیایی
تاریخ ترکیه دارای ۴ دوره زمانیست
دوران باستان
موزه موزاییک آنتالیا
آیزایونی
امپراتوری بیزانس
امپراتوری عثمانی
معماری امپراتوری عثمانی پس از فتح قسطنطنیه
کاروانسراهای عثمانی
مدارس عثمانی
آرامگاه عثمانی
بازار
عناصر معماری به کار رفته در دوره عثمانی
تأکید بر فضاهای داخلی و بی تفاوتی نسبت به نمای خارجی
تزئینات
جمهوری ترکیه
مساجد ترکیه
مسجد ایا صوفیه
دوره اول
دوره دوم
دوره سوم
ساختار بنا
مسجد سلطان احمد
تاریخچه
معماری
مساجد گنبددار نخستین
مناره های ترکی
مسجد شهزاده
معماری مدرن ترکیه
منابع
 
 
عنوان: معماری اسلامی ترکیه
فرمت: پاورپوینت
حجم در حالت فشرده: 11.4 MB
صفحات: 49 اسلاید
 
 
پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:
 
 پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه
برای دانلود فایل کافیه روی دکمه "خرید و دانلود" کلیک کنید تا صفحه "پیش فاکتور خرید" برای شما باز بشه و توی این صفحه مشخصات خودتون رو با دقت ثبت کنید و روی دکمه "پرداخت آنلاین" کلیک کنید و بعد از اینکه توی صفحه بانک مشخصات کارت بانکی خودتون رو ثبت کردید و پرداخت انجام شد ، صفحه دانلود فایل باز میشه و می تونید فایل مورد نظر رو همراه با فایل هدیه به راحتی دانلود کنید.
توی سایت فایل ناب برای هر خریدار یک فایل هدیه در نظر گرفتیم که بلافاصله بعد از اولین خرید ، این فایل رو هم می تونید به راحتی دانلود کنید. لینک دانلود این فایل به همراه لینک دانلود فایل خریداری شده ، بعد از پرداخت به شما نمایش داده میشه. عنوان فایل هدیه "چطور محصولات آموزشی پرفروش بسازیم" هست که قیمتش 29000 تومنه و بصورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشه.
بله. بلافاصله بعد از پرداخت آنلاین ، صفحه دانلود فایل برای شما نمایش داده میشه و می تونید اون فایل رو به راحتی دانلود کنید.
در سایت فایل ناب چند روش پشتیبانی رو برای راحتی شما در نظر گرفتیم تا با سرعت بیشتری به پیام های شما رسیدگی کنیم. برای دریافت سریع فایل می تونید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا از طریق شماره های 09192682620 و 09909964245 در واتساپ با ما در ارتباط باشید و ایمیل و شماره همراهی که در زمان خرید ثبت کردید رو ارسال کنید تا فایل رو برای شما بفرستیم. همچنین می تونید از فرم تماس با ما و یا از طریق تیکت در حساب کاربری خودتون این مشخصات رو برای ما ارسال کنید تا فایل رو به ایمیل شما بفرستیم.
اگه فایل با توضیحات همخوانی نداره کافیه از طریق تیکت این موضوع رو به ما اطلاع بدید. ما فایل رو بررسی میکنیم و یا فایل اصلی رو به ایمیل شما میفرستیم و یا اینکه هزینه ای که پرداخت کردید رو به حسابتون برگشت میزنیم. توضیحات کامل تر در این خصوص رو می تونید توی صفحه "راهنمای خرید و دانلود" مطالعه کنید.
برای اینکه در زمان پرداخت آنلاین به مشکل برخورد نکنید باید V P N خاموش باشه و از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و کروم استفاده کنید. و ضمنا در صفحه "پیش فاکتور خرید" مشخصات خودتون رو به شکل صحیح وارد کنید. این موضوع رو در نوشتن ایمیل هم در نظر داشته باشید که ایمیلی که فعال هست و بهش دسترسی دارید رو بنویسید. ایمیل صحیح به این شکله filenab.com@gmail.com